• Kontakt os nu og få et
  uforpligtende tilbud

  Tlf.: 40 31 15 45
 • Gulvafslibning

  Er dit gulv begyndt at se slidt ud, og er der mange synlige ridser i lakken? Du kan med en gulvafslibning få liv i dit gamle gulv, og få det til at se helt nyt ud igen. Du kan fjerne næsten alle skader på dit trægulv med gulvafslibning. Først fjernes der rester fra den tidligere efterbehandling, og eventuelle ujævnheder i gulvet glattes ud. Derefter får gulvet en finslibning, som giver det en glat overflade, og et flot resultat

  Hvis dit gulv har meget dybe skader, ridser, lim osv. kan du dog være nødt til, at få foretaget en gulvafhøvling, men det er i meget få tilfælde, at det er nødvendigt. I de fleste tilfælde kan man klare sig med en gulvafslibning. Det tærer ikke på gulvet, da det kun er et meget tyndt lag der fjernes.

  Mange vælger at dække deres grimme og kedelige gulve med gulvtæpper, men det er faktisk billigere at få foretaget en afslibning af gulvet. Før du bestiller gulvafslibning, er det vigtigt at have styr på gulvets nuværende stand. Vi står naturligvis til rådighed, så vi kan rådgive og vejlede dig, så du ender ud med det bedste resultat.

  Gulvbehandling

  Gulve er den mest belastede del i en bygning, derfor er det vigtigt at det får den rigtige gulvbehandling. Der er meget

  Læs mere

  Gulvafslibning

  Er dit gulv begyndt at se slidt ud, og er der mange synlige ridser i lakken? Du kan med en gulvafslibning få liv i dit

  Læs mere

  Gulvlakering

  Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Gulvlakering gør dit gu

  Læs mere