• Kontakt os nu og få et
  uforpligtende tilbud

  Tlf.: 40 31 15 45
 • Gulvbehandling

  Gulve er den mest belastede del i en bygning, derfor er det vigtigt at det får den rigtige gulvbehandling. Der er meget der spiller ind, når man skal vælge en gulvbehandling til sit gulv. Glas, udseende, træsorten, træets beskaffenhed er bare nogle af de ting, man skal have i tankerne. Det er heller ikke alle gulve, der kan tåle de samme behandlinger. Nogle er meget hårdføre, og kan tåle meget, mens f.eks. lamelgulve er mere sarte.

  Hver gulvbehandling har sine fordele og ulemper, og man skal især gøre op med sig selv, hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse af sit gulv. Nogle behandlinger kræver meget vedligeholdelse, mens andres behov for det er minimalt. Med en gulvbehandling, giver man sit trægulv en overfladebehandling, og man forlænger dets levetid, samtidig med at man opretholder det æstetiske udtryk.

  Det er vigtigt at være sikker, når man vælger sin gulvbehandling. Det hele skal nemlig slibes af hvis man fortryder sit valg, og gerne vil have en anden behandling. Vi står derfor altid til rådighed, og kan rådgive og vejlede dig, så du får den helt rigtige behandling til lige netop dit gulv, ud fra dine ønsker og behov.

  Gulvbehandling

  Gulve er den mest belastede del i en bygning, derfor er det vigtigt at det får den rigtige gulvbehandling. Der er meget

  Læs mere

  Gulvafslibning

  Er dit gulv begyndt at se slidt ud, og er der mange synlige ridser i lakken? Du kan med en gulvafslibning få liv i dit

  Læs mere

  Gulvlakering

  Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Gulvlakering gør dit gu

  Læs mere