• Kontakt os nu og få et
  uforpligtende tilbud

  Tlf.: 40 31 15 45
 • Gulvbehandling

  Søger du et gulvfirma der vægter præcision, pris og kvalitet?

  Gulvbehandling i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger.

  Gulve er den mest belastede del i en bygning, derfor er det vigtigt at det får den rigtige gulvbehandling. Der er meget der spiller ind, når man skal vælge en gulvbehandling til sit gulv. Glas, udseende, træsorten, træets beskaffenhed er bare nogle af de ting, man skal have i tankerne. Det er heller ikke alle gulve, der kan tåle de samme behandlinger. Nogle er meget hårdføre, og kan tåle meget, mens f.eks. lamelgulve er mere sarte.

  Hver gulvbehandling har sine fordele og ulemper, og man skal især gøre op med sig selv, hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse af sit gulv. Nogle behandlinger kræver meget vedligeholdelse, mens andres behov for det er minimalt. Med en gulvbehandling, giver man sit trægulv en overfladebehandling, og man forlænger dets levetid, samtidig med at man opretholder det æstetiske udtryk.

  Det er vigtigt at være sikker, når man vælger sin gulvbehandling. Det hele skal nemlig slibes af hvis man fortryder sit valg, og gerne vil have en anden behandling. Vi står derfor altid til rådighed, og kan rådgive og vejlede dig, så du får den helt rigtige behandling til lige netop dit gulv, ud fra dine ønsker og behov.

  Gulvbehandling af dit lokale gulvfirma

  Vi er dit lokale gulvfirma og vi kan hjælpe med at udføre alle former for gulvbehandling i Holbæk & Odsherred.
  Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med gulvbehandling for både private og boligforeninger.

  Gulvbehandling i Holbæk og Odsherred – Ring for et uforpligtende tilbud: 40311545

   

  Vi kan også hjælpe dig med gulvafslibning og gulvlakering.

  Gulvbehandling

  Søger du et gulvfirma der vægter præcision, pris og kvalitet? Gulvbehandling i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger. Gulve er den mest belastede del i en bygning, derfor er det vigtigt at det får den rigtige gulvbehandling. Der er meget der spiller ind, når man skal vælge en gulvbehandling til sit gulv. […]

  Læs mere

  Gulvafslibning Holbæk, Odsherred og Omegn

  Vi er eksperter i gulvafslibning. Få et uforpligtende tilbud her.

  Læs mere

  Gulvlakering

  Søger du gulvlakering i Holbæk eller Odsherred området? Gulvlakering i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger. Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Gulvlakering gør dit gulv modstandsdygtigt overfor både slid og spild, samtidig med at det får et meget eksklusivt look. […]

  Læs mere