• Kontakt os nu og få et
  uforpligtende tilbud

  Tlf.: 40 31 15 45
 • Gulvlakering

  Søger du gulvlakering i Holbæk eller Odsherred området?

  Gulvlakering i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger.

  Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Gulvlakering gør dit gulv modstandsdygtigt overfor både slid og spild, samtidig med at det får et meget eksklusivt look. Gulvlakering er også et rigtig godt valg, hvis du hverken har så meget tid eller lyst til at vedligeholde dit gulv. Med gulvlakering er det let at holde rent, bare med støvsugning og afvaskning.

  Et lakgulv er næsten umuligt at reparere. Ridser vil ikke jævne sig ud, og hvis man prøver at fjerne pletter vil der opstå farveforskelle. Derfor skal det normalt have 2 til 3 lag gulvlakering, for at sikre at det holder så længe som muligt.

  Når du skal vælge din gulvlakering er der flere ting du skal have i tankerne, for at få det optimale resultat. Hvad er dit gulv lavet af, hvilke muligheder for lakering giver det, og hvor meget skal det kunne holde til? Disse er blot nogle af de ting man skal overveje. Vi hjælper dig med rådgivning og vejledning, så du kan få den lakering som passer bedst til dig og dine behov.

  Gulvlakering af ASA Gulvservice

  Hos ASA Gulvservice kan vi hjælpe med at udføre alle former for gulvbehandling, gulvafslibning og gulvlakering i Holbæk & Odsherred.
  Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med gulvlakering for både private og boligforeninger.

  Gulvlakering i Holbæk og Odsherred – Ring for et uforpligtende tilbud: 4031 1545

   

  Vi kan også hjælpe dig med gulvbehandling og gulvafslibning.

  Gulvbehandling

  Søger du et gulvfirma der vægter præcision, pris og kvalitet? Gulvbehandling i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger. Gulve er den mest belastede del i en bygning, derfor er det vigtigt at det får den rigtige gulvbehandling. Der er meget der spiller ind, når man skal vælge en gulvbehandling til sit gulv. […]

  Læs mere

  Gulvafslibning Holbæk, Odsherred og Omegn

  Vi er eksperter i gulvafslibning. Få et uforpligtende tilbud her.

  Læs mere

  Gulvlakering

  Søger du gulvlakering i Holbæk eller Odsherred området? Gulvlakering i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger. Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Gulvlakering gør dit gulv modstandsdygtigt overfor både slid og spild, samtidig med at det får et meget eksklusivt look. […]

  Læs mere